Köpa

2012-08-26 Kl: 21:18:00
Allt & inget | Kommentera (0)
Ungefär den här tiden varje år får jag ett sånt sjukt behov av att köpa saker, eller har jag alltid det? Eller sammlar jag på mig allt och köper bara saker en gång per år? Inte vet jag men det är så mycket jag vill ha! Det finns så mycket fina saker och ting i denna värld. Jag hatar att vara materialistisk. Det är dyrt. Men slösig är jag inte. Det råkar bara vara så att jag faktiskt behöver saker! 
Idag blev det beställt nya innerdörrar till övervåningen i huset. Nåja dom köper man inte så ofta..
 
Orkar inte köra en utläggning om folk som inte har en säng att sova i eller mat på bordet. Nämner det bara så ni vet att jag är medveten om att det existerar...
 
 
Idag har vi varit på 65 års kalas och hälsat på goda vänner. Deras dotter Nora gjorde mig till drottning, de ni!
 

24 Augusti

2012-08-24 Kl: 13:10:32
Allt & inget | Kommentera (1)
Hoppla! Vad tiden går fort när man har roligt. Sommaren bara försvann och vi har hunnit med en hel del i huset. Köket är nästan färdigt och tapeterna till Ailis rum är beställda. Idag känns det som att hösten verkligen är här, det är 12 grader ute och jag har plockat fram dom varmare skorna. Planen idag är att åka över till landet brevid och kolla om dom har några vinteroveraller. 
 
Hösten är den helt klart bästa årstiden! Jag älskar den. Att sitta hemma med fina ljus, en kopp the och yllesockar är det bästa som finns. Jag njuter av varje stund! 
 
 
Kameran är itne tömd på en evighet så det blir en bild från Google idag. 

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0