Aili 6 månader

2011-12-28 Kl: 10:36:54
Aili 0-6 månader | Kommentera (1)
Aili leker med sina fina julklappar
Idag fyller mitt lilla vackerbarn 6 månader. Att tiden går fort! Hon växer så hon knakar och har blivit superduktig på att sova på nätterna så allt är frid och fröjd. Hon har börjat få mer mat och verkar allmänt nöjd med tillvaron.

Finaste jultjejerna, Aili med sina kusiner...

2011-12-24 Kl: 20:15:08
Allt & inget | Kommentera (0)

2011-12-24_14_50 (MMS)

Finaste jultjejerna, Aili med sina kusiner. Här i Jukkas har vi det bra. Maten och godiset flödar. Tomten har varit och delat ut julklappar till barnen. Aili tyckte väll att pappret var mest intressant idag. Hon fick jätte fina leksaker. Imorgon ska vi öppna den andra hälften hemma i Pajala. God Jul till er alla!


Uggglar

2011-12-21 Kl: 22:42:43
Allt & inget | Kommentera (1)
Jag får ingenting gjort! Det finns en miljon saker jag borde göra och det händer ingenting. Hjärnan arbetar för fullt men kroppen hänger inte med. Det enda den gör är att äta chokladbollar. Jag borde gå ut och kolla om bilen finns kvar under all snö (har inte kört med den sen vi kom från sthlm), packa åt mig och Aili, städa så det är roligare att komma hem efter julen. Och en massa mer.. Kanske lika att gå och lägga sig.. Ne nu ska jag slita mig upp från min stora sköna soffa och göra klart. Sen får jag sova.

Stumpor

2011-12-21 Kl: 14:03:41
Allt & inget | Kommentera (2)
Det har varit dåligt med uppdatering här på bloggen, men jag har helt enkelt inte haft tid. Dagarna bara rullar iväg och det känns som att jag inte får någonting gjort.

Jag har lärt mig att sticka strumor. Gjorde ett par till Aili på nå restgarner som jag har hemma. Så nu stickas det strumpor på löpande band här hemma på Droppen. Kanske nästa par blir till Erkki..
Ailis strumpor

Fyra fantastiska år

2011-12-16 Kl: 20:19:20
Allt & inget | Kommentera (4)

Det är fredag och Erik har kommit hem igen. Och inte nog med det, idag firar han och jag 4 år tillsammans. 4 underbara år. Han gör mig lycklig och tillsammans med honom är jag komplett. Jag älskar dig Erik! Tack för dom här åren och jag hoppas på mååånga fler tillsammans med dig!

 

Min andra hälft och jag

Tubhalsduk

Min tubhalsduk är färdig, nu är jag varm i vinter. Jag blev nöjd med den och nu ska jag banne mig lära mig att sticka stumpor!

15 December

2011-12-15 Kl: 11:16:23
Allt & inget | Kommentera (0)
Har suttit på fks hemsida och fixat med föräldradagarna. Jag hatar verkligen deras hemsida. Det resulterade bara i att jag har världenssämsta humör just nu och hela dagen är troligtvis förstörd. Nåja det ska väll komma in lite pengar den här månaden också.
Började fundera på när jag senast åt en vanlig måltid och jag kom fan inte på när det var sist. (Inte konstigt att jag inte har nå humör).
Jag har alltså inget vettigt att säga. Så nu ska jag sluta gnälla här. Kanske skulle gå till det där som kallas kök och laga mat... hm...
9 dagar kvar till jul

Dagen i bilder

2011-12-14 Kl: 18:56:26
Aili 0-6 månader | Kommentera (5)

 

Aili har haft playdate med Tilde och Tim

 

 

Efter det blev det ett premiär dopp på badhuset. Det gillade vår tjej och ska defenitivt göras om. Nu är både hon och mamma helt slut!


Kusinbebiii

2011-12-14 Kl: 13:19:11
Allt & inget | Kommentera (3)
Fick just uppdatering om att det är 5 ½ vecka kvar tills kusinbebisen ska dimpa ner på vår jord. Ojoj vad vi längtar efter den lille skrutten nu. Tiden kan inte gå snabbt nog! Muminmamman och resten av familjen träffar vi till julen som vi ska fira hemma hos dom.
Storkusinerna längtar nog också efter sin egen bebis

Lucia

2011-12-13 Kl: 18:17:02
Allt & inget | Kommentera (1)

Idag har vi kört Lucia för hela slanten. Jag vaknade kl sju och kollade lucia och julkalendern (den verkar bra) medans Aili slumrade vidare. Sen gick vi till Willes skola och kollade på deras lucia tåg och fikade. Sen lucia fika med mamma/mommo hemma hos mig. Sen körde vi Lucia firande och avslutning på ÖF. Tomten kom dit med paket åt barnen och vi fick gott fika, prat och skratt. Alla ungar var så söta i sina tomtekläder.

Aili som tomtenissa idag

Aili, Tim och Erik i sina söta julkläder
Aili höll på att riva skägget av tomten

Breaking Dawn

2011-12-12 Kl: 21:48:53
Allt & inget | Kommentera (2)

Sitter i soffan och hänger. Mamma och Laura har just åkt hem. Aili sover gott i sin säng. Syster och jag har varit och kollat på Breaking Dawn och jag är lika kär som vanligt. Jag fullkomligt älskar den och allt som har med det att göra. Har god lust att gå och se den imorgon igen. Vill att nästa film ska komma ut nästa vecka. Jag vill inte vänta ett år till. Men den som väntar på något gott.

 

Men det bästa av allt är nog ändå att komma hem och gå och titta på min lilla ängel som ligger och sover. Det finns nog ingenting bättre än henne. Det hade gått jätte bra för henne att vara med mommo. Skönt att veta att man kan lämna henne i bra händer.

 

Pappas flicka har mekat med sin Audi Quattro idag

12 December

2011-12-12 Kl: 15:22:00
Allt & inget | Kommentera (2)

Aili och jag har myst hemma hela dagen idag. Vi har väll mest packat upp och tvättat för att komma i ordning efter resan. En sväng till Konsum har vi varit iaf. Vi ska bjuda Mamma/mommo, Wille och Laura på mat idag. Sen ska jag och Systeryster gå och se Breaking Dawn här i Pajala. Mamma ska vara med Aili. Det ska bli skönt att få komma iväg utan Aili en stund.

 

 

Jag äälskar mitt hår idag!

Redhead

2011-12-11 Kl: 20:58:45
Allt & inget | Kommentera (6)
Ja som sagt så kom vi ju inte hela vägen hem igår. Aili var så sjukt less på att åka bil så vi stannade hos Emelie, Sanna och Andreas en natt. Väldigt trevligt var det, fast vi var väldigt trötta. I morse for vi iväg till Emelies jobb och hon var en räddande ängel som fixade mitt hår. Det blev lite roligare färg och topparna trimmades. Jag är helnöjd men det känns väldigt ovant. Men man kan säga att det var ett bra avslut på resan. Nu har vi varit hemma i några timmar. Erik har åkt till Kiruna igen och det känns tommare än tommast utan honom. Hoppas veckan går fort.
Lite bilder från dagen.
Det är inte mycket jag saknar från Örnäset. Men dom har fan så god kebab. Så vi käkade lunch där innan vi åkte hem, det är inga små portsioner heller. Jag är supernöjd med färgen på håret. Det är ovant, men jag kommer att trivas jätte bra i det! Jag kanske lyckas få en bättre bild på färgen i morgon.

Vi tog oss inte hela vägen hem. Vi blev kv...

2011-12-11 Kl: 11:47:04
Allt & inget | Kommentera (0)

2011-12-11_11_44 (MMS)

Vi tog oss inte hela vägen hem. Vi blev kvar i Luleå över natten och nu är vi på Emelies jobb och gör roliga förändringar... Spännande!


Nu sitter vi i bilen igen, på väg nårrut o...

2011-12-10 Kl: 16:22:06
Allt & inget | Kommentera (0)

2011-12-10_16_14 (MMS)

Nu sitter vi i bilen igen, på väg nårrut och hemmåt. Vi har just passerat högakusten bron. Aili sover nu så vi försöker köra så mycket som möjligt. Hon börjar vara väldigt less att sitta så det blir många stopp när hon är vaken för att äta och lufta blöjan. Vi får väll se om vi tar oss ända till Pajala idag eller om vi måste stanna i Luleå en natt. Vi har inte brådis! Resan har förövrigt varit riktigt lyckad. Det gör vi om igen!


Aili har varit riktigt busig hela kvällen....

2011-12-09 Kl: 22:44:02
Allt & inget | Kommentera (2)

20111209_222808- (MMS)

Aili har varit riktigt busig hela kvällen. En riktig tokfia verkar hon bli. Det är så gulligt när hon kämpar sig fram flåsandes. Hon börjar få kläm på ålandet nu också. Idag har vi varit inne i Stockholm och strosat, eller ja det regnade ganska mycket så vi körde mest bil. Men vi knallade i gammla stan iaf. Det är ju så mysigt där! Sen åkte vi till pappa i Gladö igen för att sedan åka vidare till Farsta och köpa lite julklappar som vi ska ta med upp imorgon. Känns inte roligt att sitta i bilen imorgon igen. Det har varit jätte kul att vara här dom hära dagarna!


   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0