Måndag

2013-02-25 Kl: 21:10:33
| Kommentera (3)
Måndag idag. Tråkig måndag dessutom. Men lite flit var jag fått gjort. Jobbat, blev dock färdig tidigare än jag trodde med dagens jobb, så jag åkte hem och satt och räknade på lite av vår ekonomi. Jag är ju en ordningsam människa så det var dags att få lite ordning på ekonomin också. Känns mycket bättre. Sen har jag spenderat hela kvällen till att få ordning på mammas hår. Stackarn såg förjäklig ut. Ungefär så tråkig kan en måndag vara. Tisdag imorgon och jag hoppas på en massa roligt! Sen får det gärna bli helg.

Present

2013-02-24 Kl: 20:42:15
| Kommentera (1)
Har varit och gjort min födelsedagspresent som jag fick av E. Är riktigt nöjd men jag har insett att jag har ett problem. Jag har ingen aning om hur jag ska lyckas jobba med nya naglarna. Nagelfilen får följa med men jag hoppas jag inte behöver använda den. Det skulle kännas lite slösigt.




Gjorde dom här i Pajala hos A Lotta Love, riktigt duktig, ordentlig och kreativ!

Norrsken

2013-02-24 Kl: 09:08:05
| Kommentera (0)
I helg har vi Norrskensfestival här i Pajala och självklart kollade vi läget. Ingenting hade arrangerats av någon krog så vi och alla andra Pajalabor hamnade på Thai resturangen. Det var smockat med folk och jag var spik nykter vilket vissa hade svårt att förstå. Rätt kul att se vur folk beter sig i fyllan. Men det bästa av allt är ju att hoppa in i bilen och köra hem. Vi hade super kul och jag har skrattat så det räcker för en vecka.



Nu ska jag kliva upp och äta frukost med min familj.

(Tänk om jag skulle bli bra på att blogga igen)

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0