Fotograf

2012-06-18 Kl: 19:24:09
Aili 6- månader | Kommentera (7)
Igår var vi till en fotograf i Kiruna för att ta ettårs bild på Aili. Det var jätte kul att ta riktiga bilder på henne och vi tog även lite bilder på hela familjen. Hon hade ganska bra tålamod men blev lite less mot slutet. Maria, Martin och Tim var där när vi kom så vi passade på att ta lite bilder på Aili och Tim tillsammans. Skitsöta!
Nu har jag suttit och valt ut vilka bilder vi vill ha, inte det lättaste. Men jag lyckades nog och känner mig nöjd. Om några veckor får vi bilderna. Bjuder på en nu, jag och min älskade unge.
Jag och Aili

13 Juni

2012-06-13 Kl: 21:49:18
Allt & inget | Kommentera (1)
Idag gick min lilla syster ut nian. Eller tog "Grundenten" som någon av mina mostrar kallar det. Har nog aldrig sett henne dansa så mycket på en dag. Tänk att min lilla syster blivit så stor. Till hösten flyttar hon till Luleå för att gå teater gymnasium och det kommer att bli tomt utan henne rännandes hos oss. Hon kommer att bli en fantastisk skådespelare. Hon är en tjej som kan allt hon vill!
Dagen till ära hade hon på sig norra Finlands folkdräkt. Som vår mormor har sytt och vävt när hon var i min ålder. Laura var fantastiskt vacker i dräckten och stack verkligen ut i mängden!

 

 

Sen hade vi fika här hemma hos oss. Vi fick även en inflyttnings present av Mats, han gav oss en (bensin driven) grästrimmer. Det var den första inflyttningspresenten vi fått så man kan ju säga att han satte ribban högt för dom andra. En mycket trevlig dag.

 

Nu önskar jag mig värme och sol!


Tapeter

2012-06-09 Kl: 10:45:35
Allt & inget | Kommentera (0)
Hinner inte riktigt med att blogga. Hela dagarna är det full fart, många vill komma och titta på huset och mellan gästerna så packar vi upp lådor, mäter med tumstockar och försöker bestämma oss för hur vi vill ha allt.
I vackan var vi till Haparanda och Luleå, vi beställde ett nytt kök och köpte hem en massa tapet, golv, spackel m.m. Så dom senaste dagarna har vi fixat i sovrummet. Igår blev det tapetserings premiär och tapeterna hänger kvar än så länge så det verkar bli bra. Ska fortsätta tapeteringen när Aili sover. Min plan är att få färdigt rummet i helg, men vi får väl se hur det går med det. Vi är ju inga mästersnickare (än) om man säger så.
Nu har vi bott någon vecka i huset och har vant oss vid det. Det är lite upp och ner men vi trivs allihopa, Aili verkar gilla att ha mycket plats att busa på! Jag har väl inte direkt något spännande att bjuda på.
Vi njuter av livet, familjen och jag.

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0