Rensa

2013-10-20 Kl: 22:11:49
Allt & inget | Kommentera (1)
Idag blev det rensning, sorterande och ordnande för hela slanten. Så jäkla skönt när man är färdig och man har koll på vad som finns undanstoppat i lådor.

Erik har åkt till Kiruna och blir borta i en vecka. Men för första gången på väldigt länge så känns det inte alls så jobbigt. Eller ja, jobbigt och framförallt trist är det ju att han åker och jag blir själv med barnen och inte har någon att prata med om kvällarna. Men han har fått jobb i Kaunisvaara så han börjar jobba där om en månad så då kommer vi att få träffa honom varje dag! ojoj vad skönt det ska bli att slippa vara jobbänka varannan vecka.



Det här med att matcha flickornas kläder var ju riktigt roligt! Kommer jag absolut att göra fler gånger!

Trevlig kväll alla!

Luleå

2013-10-20 Kl: 07:40:57
Allt & inget | Kommentera (1)
Godmorgon!

Igår var jag och Edith på en tripp till Luleå. Shoppingsugen var otoligt stor men plånkan sa stopp så vi åt en fantastiskt god sallad på Mat & Prat med min mamma och syster istället.
Men snart är det dags att åka till Luleå på en riktig shoppingtur!

Anledningen till att vi åkte var för att lämna bilen på lackering, så nu är jag och barnen utan bil i en vecka. Jäklar vad ska jag bränna flärre när jag prompar med vagnen.



Vad ska man göra idag?

Snart är det Jul!

2013-10-17 Kl: 15:31:23
Allt & inget | Kommentera (1)
Halloj! Fick en sånt himla sug att blogga lite. Får se hur länge det håller i sig, mest troligt inte länge. Tycker att det är roligt att skriva lite men tiden räcker inte riktigt till. Har dock blivit svårt beroende av Instagram! Det är så kul och enkelt och går fort!

Idag kommer prästen och vi ska ha Dopsamtal inför Ediths dop. Själv är jag trött som en demon så jag skulle helat ligga i sängen med Edith och titta någon bra serie. Men men, kanske skulle plocka lite leksaker så inte prästen trillar när man försöker ta sig genom vårt hem.

Klickade just hem en 30 års present åt Erik och första julklappen åt A. Jo det börjar ju faktiskt vara dags att tänka på julklappar, redan. Tiden går så tokigt fort!!!



Ne dags att koka kaffe och sluta lata!

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0