Kök, kök, kök..

2012-07-12 Kl: 09:34:13
Allt & inget | Kommentera (1)
12 Juni idag. Att tiden går fort, Det går framåt med köket, men vi kan inte bo hemma just nu, lite bängligt när vi inte har en spis eller diskho i köket. Igår fick jag med hjälp av mamma upp tapeterna i köket, medans Aili var med sin faster Emelie. Nu är det bara resten kvar... Erik kommer hem imorgon så det blir att jobba hela helgen lång i köket och försöka få det så färdigt som det bara går. Längtar så tills vi får ordning på vårt hem igen och kan njuta av sommaren.

Idag har vi date med Ronja, Max och Emelie. Skönt att få umgås lite och ínte bara jobba på köket varenda lediga stund man har.

Hittade en bild på Aili från i våras på mammas dator.

Riva

2012-07-02 Kl: 08:42:06
Allt & inget | Kommentera (1)
Är sämst på att uppdatera! Jag vet! Mycket har hänt och det händer mer hela tiden. Aili har fyllt ett år och även tagit sina första steg. Hon hade en riktigt bra födelsedag med fin besök, tårta och presenter precis som det ska vara.
Aili på sin 1 års dag
-
Vi har börjat riva ut köket, så det är kaos hemma hos oss. Men det går framåt och är vi ivriga att få det färdigt. Det är lite knepigt när man har små barn och ska repa, då en måste vara med gumman och den andra får böka på. Har lagt in ett önskemål om hjälp från våra familjer, så vi får väll se om någon vill barnvakta en vilding. Men det ska nog gå bra det här!
Köket innan vi börjat rivningen. (Kolla in den ursnygga bården och kaklet, hehe).
Vi har även gjort färdigt ett sovrum, så det kommer bilder på det framöver när lugnet har lagt sig lite.
Nu ska jag sparka upp gubben så vi får lite gjort!

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0