Så tiden går fort

2012-10-22 Kl: 13:05:43
Allt & inget | Kommentera (2)
Hej och hå vad tiden rusar iväg! Måndag idag. E har åkt och kvar är jag och Aili. Den här veckan har jag inget planerat annat än att jag ska göra massor. Tiden brukar gå fortare när man har mycket att göra. Så det är min plan. Göra mycket. Tiden går fort och vips så är det fredag och E kommer hem igen. Och vet ni, på lördag far vi till Happaranda och IKEA. Som jag längtat och väntat. 
 
Igår var det däckbyte på bilen så Aili och jag passade på att vara ute medans E fixade däcken. Overallen fick invigas då det var så kallt. Aili gick och gick och gick. Det finns så mycket intressant att titta på här på kvarteret. Längtar tills det kommer lite snö på backen. Nu ska jag passa på att göra något medans trollet sover. 
 

Äta själv

2012-10-14 Kl: 20:20:34
Allt & inget | Kommentera (6)
Aili är nu i en ålder när hon utvecklas massor. Hon lär sig något nytt varje dag. Nya ord kommer, hon hittar på nya saker och förstår så mycket mer än vad jag tror. Det hon helst vill göra hela dagarna är att dansa. Helst ska mamma också dansa med henne, tur att jag får träna på movsen lite! Hon börjar bli en stor tjej nu. För ett år sen var hon ju bara ett litet knytte, ja tiden går fort! 
Idag fick hon äta yoghurt själv. Jag satt med trasan i högsta hugg och tänkte att vi får nog ta ett bad efteråt. Men det gick riktigt bra, lite grisande förstås men hon var otroligt duktig. Maten brukar hon plocka i själv men yoghurt och gröten har vi inte vågat/orkat låta henne äta själv. Nångång ska vara den första.
 
 
Insåg idag att tiden hemma med Aili börjar ta slut. Om ca 10 veckor börjar hon på dagis och jag börjar jobba. Det känns hur konstigt som helst att jag inte kommer vara hemma med henne så länge till. Men det ska bli skönt att börja jobba igen. Och Aili kommer nog trivas bra på dagis. 

Aili

2012-10-09 Kl: 13:09:00
Allt & inget | Kommentera (3)

Furumonster

2012-10-08 Kl: 13:28:35
Allt & inget | Kommentera (0)
Det går vidare med renoveringen här hemma. Igår och idag har vi planerat hur vi ska göra med vår stora hall på övervången och trappan ner till källaren. Vi har planen rätt klar och förhoppningsvis är det klart innan jul.
Lägger in lite bilder på vårt "furumonster".
 
 
 
Vi kunde inte hålla oss och tog bort räcket nere i källaren. Kanske inte så praktiskt men som min kloka svägerska sa skönhet går före det praktiska.
 
 
Så här ser det ut från entréplan. Vi har mycket jobb kvar att göra men fint blir det. Jag får återkomma med bilder när det börjar bli klart. 

Umgås

2012-10-02 Kl: 15:27:20
Allt & inget | Kommentera (3)
Igår hade gumman och jag en riktig slöardag. Idag gör vi tvärt om och umgås. Tilde med mamma var här och lekte med oss i morse. Öppna förskolan har vi varit till och efter middagen far vi och härjar med Tim. 
 
Vid lunchen idag så hörde Aili och jag en fågel kvittra. Jag förklarade att det var fågeln som lät (tror inte hon förstod mig, men ändå), hon tyckte att det var lite läskigt och rös lite. Sen kommer fågeln och hänger i markisen utanför köksfönstret (en liten med gult på, minns aldrig vad dom heter). Aili tyckte den var fruktansvärt läskig och grät. Försökte bängla med henne men det slutade med att hon åt lunchen i min famn med persiennerna nerdragna. Ja att en småfågel kan vara så skrämmande, lilla fegis. Men jag måste hålla med henne dom är rätt äckliga!
 

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0