Fix och fest

2011-10-29 Kl: 13:57:16
Allt & inget | Kommentera (2)
Sitter med familjen och myser. Passar på att vara med Aili nu när vi ska lämna henne ikväll. Saknar henne redan... Men det ska bli kul att vara ut och träffa vänner och roa sig lite. Nadja har varit här nu och blivit en riktig MILF. Satte i lite löshår och lockade det. Ska bara hitta på något med mitt eget kråkbo.. hm..
Aili och Wilhelm, trollungar

Fredag kväll. Har just målat taket hemma h...

2011-10-28 Kl: 17:43:24
| Kommentera (2)

2011-10-28_16_56 (MMS)

Fredag kväll. Har just målat taket hemma hos svärisarna. Men imorgon tar man på sig finkläderna och drar på galej. Mamma ska vara med Aili. Det blir spännande att se hur hon klarar sig utan mamma och pappa. Lilla hjärtat som är fyra månader idag. Nu ska jag värma Chili con Carne, mums! Ha en trevlig helg.


Snurra

2011-10-27 Kl: 20:40:20
Aili 0-6 månader | Kommentera (1)
Aili har vänt sig från rygg till mage. Hon vände sig tre gånger igår kväll. Hon verkar ha lite bråttom min lilla prinsessa. Imorgon fyller hon fyra månader. Vi har varit till BVC idag, hon vägde 6740 g och var 64 cm lång. Hon ligger ganska mycket över medel på längden. Men än så länge är hon min lilla knapp.
Sen har jag hjälpt min svärmor att kvistlacka ett tak. Nu ska vi kolla Hangover 2 och slöa.

Aili leker i sitt babygym


Oktober tisdag

2011-10-25 Kl: 09:51:17
Allt & inget | Kommentera (4)

Idag är en bra dag och den har just börjat. Så nu kan det bara bli bättre. Klivit upp och bokat BVC tid åt Aili. På torsdag ska vi dit och väga och mäta. Alltid lika spännande att se hur hon växer vår lilla skatt. Har funderat på att börja ge smakportioner åt henne så jag ska rådfråga om det också. På fredag är hon 4 månader.

Vi får finbesök idag så jag ska fixa med fika och skura våra golv. Sen blir det eventuellt träff med Maria (Maja, eller vad ska jag kalla dig, jag glömmer alltid att fråga? Så jag frågar här) och Tim. Men först och främst ska jag hämta mina älsklingar från sängen. Dom har inte klivit upp än.. Latmaskar.

Ailis mamma idag

 

Just ja! Under vår förlossning så kom det en kille som skulle göra om nlls hemsida och fotade oss här har ni den http://www.nll.se/sv/Halsa-och-sjukvard/Kliniker-mottagningar/Kvinnosjukvard1/Gallivare1/Kvinnoklinik/. Fattar inte hur man gör en sån dära tjusig länk. Men det duger nog det där också.

 

Ha en bra dag!


Droppgatan

2011-10-24 Kl: 21:54:59
Allt & inget | Kommentera (4)
Sitter i skrivande stund och mumsar på vitlöksbröd med mina älsklingar.
Helgen har gumman och jag varit i Kiruna/Jukkasjärvi och hälsat på. Vi bodde hos familjen Erkstam, dom är så himla mysiga. Man blir så inspirerad! På lördag var jag på "kusin" träff med Aili. Riktigt kul att träffa släkten och deras nya tillskott. Glömde dock kameran hemma så det blev inga bilder... typiskt..
Ikväll har jag däremot tagit lite bilder. Vi hade mamma/mommo, Wille och Laura här som middagäster. Aili fick även prova dricka från flaskan (har pumpat ur bröstmjölk) och det gick hur bra som helst. Så på lördag är mommo barnvakt och Erkki och jag drar på inflyttningsfest. Ska bli riktigt kul att göra något bara Erik och jag.
Lite bilder som tagits idag.
Vi tre
Brorsan spelar
Hjärtat myser med kaninen
Laura/Lasse/Moster/syster
Nu slår vi igång HIMYM!! Godkväll.

Aili och jag har varit på promenad med Mar...

2011-10-20 Kl: 15:57:42
| Kommentera (6)

2011-10-20_12_15 (MMS)

Aili och jag har varit på promenad med Maria och Tim, vi hamnade på Färghandeln och kollade tapeter. Fick svårt sug efter hus nu... Det finns ju så himmla mycket fina tapeter som jag vill ha. Nu ska jag sätta henne i kläderna igen och åka till hennes Farmor och hälsa på. Tanka bilen ska jag också göra, så vi tar oss till Kiruna imorgon. Dyrt är det också...


Fyra generationer

2011-10-19 Kl: 18:57:05
Aili 0-6 månader | Kommentera (3)
Laura, Aili och jag har varit och hälsat på vår farmor idag. Jag har inte träffat henne på tre år så det var dags. Det var trevligt och hon kokade gott kaffe. Det är roligt att se hur småbarn livar upp gammla. Min farmor, Kerttu, fyllde 91 för någon vecka sen. Inte illa! Min mormor, Vilma, är fyllda 92. Så det verkar som att jag kommer leva i mååånga år till..
Aili och Kerttu. Fyra generationer
Det är svårt att ta en riktig generationsbild när en generation är i Sthlm. Men kanske nästa gång när pappa är här så får vi åka och ta en ordentlig bild.
Nu ska jag slöa resten av kvällen och kolla Greys Anatomi.

Renar

2011-10-18 Kl: 09:43:34
Allt & inget | Kommentera (2)

Detta var vad jag såg när jag klev upp. Inte riktigt vad man väntar sig. Men visst, vi bor ju i Pajala så man får väll inte bli alldeles förvånad när man ser ett par renar utanför sitt fönster (även om man bor i centrala Pajala). Dom är ju duktiga och går på trotoaren också!

Idag blir det städning. Måste ändå vara hemma med gumman som är lite krasslig ännu. Mommo/mamma kommer hit på lunch så jag kan putsa fönster.

Renarna hade mysiga bjällror så det klingade fint

Idag har jag ingen energi alls.. Erik har ...

2011-10-17 Kl: 17:25:11
| Kommentera (0)

Idag har jag ingen energi alls.. Erik har åkt och det är så tommt utan honom. Har iaf gjort mat åt mig och Aili verkar mycket piggare idag. Väntar att hon ska vakna så ska vi gå till Ica och hyra film. Idag är jag less på alla och deras problem. Era problem är mina problem. Men jag håller mina för mig själv. Nog fixar jag det själv?!


Kalvpyjamas

2011-10-16 Kl: 10:32:06
Aili 0-6 månader | Kommentera (1)

Goddagens! Idag blir det en riktig hemma dag med soffhäng. Gumman är sjuk och jag är trött/sjuk så vi stannar hemma idag och kurerar oss. Eriken får vara riktig familjefar och åka och hyra en bra film. Håller tummarna gör vi också... Hehe..

Idag får Aili ha kalvpyjamasen på hela dagen

Och kalvar tycker om mjölk... Sliten mamma muuu


Håll tummarna

2011-10-14 Kl: 11:45:06
Allt & inget | Kommentera (1)
Idag vill jag gratta min storebror Anton som fyller år!
Annars så är både jag och Aili krassliga. Jag är inne på tredjeveckan nu och riktigt less. Trode det skulle ge sig men jag fick ett rejält bakslag. Tycker så synd om mitt lilla hjärta när hon snorar och hostar. Men det är nog inte så farligt, hon är ju pigg..
Men vi har lite framgång också men det tänker jag inte berätta om här. Eller kanske sen.. Nu håller vi bara tummarna!
Erik kommer äääntligen hem idag! Så skönt det ska bli att få lite avlastning. Men somvanligt så är helgen full med måsten... Men dom dära "måsten" är så mycket roligare när man är två.
Nu ska vi vila och bli friska.

Aili och morbror Wille kör hennes Audi.

2011-10-13 Kl: 16:57:06
| Kommentera (0)

2011-10-13_16_53 (MMS)

Aili och morbror Wille kör hennes Audi.


Skrattattack

2011-10-12 Kl: 19:43:00
Aili 0-6 månader | Kommentera (2)
Aili har visst hittat någon som hon tycker riktigt mycket om. Nämligen sin Farbror Emil. Hon hälsade på honom idag och skarattade som en galning. Har aldrig hört henne skratta så. Emil behövde inte ens säga något åt henne. Jätte gulligt att hon skrattar så. Men jag har kämpat hela dagen med att få henne att skratta. Men hon bara tittar på mig som att jag är knäpp.. Är min förstaplats hotad av Farbror Emil?! Nåja hon ska få träffa sin farbror oftare så hon får lite skratträning.
Min lilla skatt sover och nu ska jag köra en snabbröjning här hemma och sedan kolla Greys Anatomi. Yey!

Visslande

2011-10-12 Kl: 12:34:30
Aili 0-6 månader | Kommentera (0)
Upptäckte just att Aili gillar när man visslar. Hon blev alldeles tyst och lyssnade ordentligt. Hon gillde det bättre än när jag sjöng Sjörövar Fabbe farfarsfar och det kan jag förstå, det är ju ingen skönsång direkt. Haha.
Inatt hade det kommit lite snö så gumman och jag var ut på en morgonpromenad. Fast det var mest slask efter vägarna. Men det var skönt ändå. Sen har klädde jag henne i dopklänningen och fotade henne lite, för det hann vi inte göra under dopdagen. Gick igenom bilderna på datorn och då hittade jag denna charmiga när hon visar finger. haha.

Fuck off!

A8 var täckt med snö idag..


Håller på att lägga Aili nu. Vi har haft e...

2011-10-11 Kl: 20:25:28
| Kommentera (2)

Håller på att lägga Aili nu. Vi har haft en riktig mys dag. Vaknade kl åtta och fixade lite här hemma. Powernap. Sen for vi iväg till öppna förskolan. Det var riktigt roligt att träffa andra mammor och barn. Skönt att kunna prata om barn ohämmat med mammor som också är lediga. Dit ska vi definitivt igen! Sen svängde vi förbi konsum för att fylla kylen med lite annat än tårta. Lagade mat och tog en powernap (igen, har varit väldigt trött idag). Sen har vi suttit i gummans rum och lyssnat på barnkammar visorna som vi fått av faster Emelie medans vi fyllde byrån (som hon fått av min mormor) med hennes kläder. Nu hänga tvätt och sen kolla DH och HIMYM.


   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0