självklart

2012-11-22 Kl: 20:42:35
Allt & inget | Kommentera (1)
 
Det tog ett tag att söka och gräva fram denna bild, men självklart finns den kvar! Det som slog mig är hur många år sen den är tagen. Galen kväll,  kanske tur att vi inte minns något! Sopsäckar och silvertejp är grejer det!

Hårborste

2012-11-12 Kl: 12:11:02
| Kommentera (2)
Väntar på att frissan ska komma och trimma till mitt kråkbo. Det är verkligen dags! Men det blir inget galet, bara toppa det lite. Galenheten får vänta på ett annat tillfälle. Sen borde jag ta mig i kragen och gå och köpa en toning för att bli av med min FEM cm utväxt. Kan inte minnas när jag senast hade så mycket... Jag är en skamfläck för alla frisörer och borde i dagsläget inte ens få kalla mig frisör. Man kan nog säga att jag tagit mammaledigt från hårborsten också.

Nu ska jag koka mig en kopp kaffe och titta på snön som tydligen tycker att jag ska skotta bort den...

Kom till mig!

2012-11-09 Kl: 21:02:00
| Kommentera (1)
Varför är inte världen liten? Tycker den kan vara så liten så den ryms i min näve. Så många människor bor alldeles för långt bort. Så sluta sprid ut er och kom och bo hos mig!
(Helt värdelös mobilkamera...Bara så tomten vet)
Det var sommar en gång. Idag är det kallt och snöigt. Här är en bild på mig och Em för några månader sen.

shit happens

2012-11-09 Kl: 20:53:00
| Kommentera (1)
Här hemma händer det grejer. Tapeterna har rivits ner i hallen och Erik håller på att snickra på trappen. Men nu har vi tagit helg och låter det vara som det är. Imorgon åker vi på en liten dagstur till Luleå. Aili får vara hemma med fammo, hon har det bättre här än att vi drar runt henne i bil och vagn genom hela Norrbotten. Ikväll har vi haft vänner på besök och jag var faktiskt flitig och bjöd på glassbomb. Riktigt smaskigt men som vanligt åt jag alldeles för mycket. Aili åt också och sockershocken har nog inte släppt än. Vid den här tiden brukar hon sova sen länge. Men jag hör henne böka lite i sin säng. Men är det fredagsmys så är det!
Klistrade en dekal på soffbordet idag. Jag har sökt något tyg att sätta under glasskivan, men har inte hittat något jag gillar. Och just nu går det inte att ha något pynt på bordet. Aili verkar tycka att allt i hennes höjd är leksaker så en dekal kändes passande, den kan hon inte ta bort. Nu är bordet inte lika tråkigt nå mer. Trevlig helg!

Lycka

2012-11-05 Kl: 21:05:43
| Kommentera (1)
Nu blev jag riktigt glad! Det har ju kommit en bloggapp till android! Kanske det har funnit ett tag utan min vetskap men nu har jag den och det gjorde helt klart min kväll! Och kanske det bästa av allt är att jag nu inte har en endaste anledning att köpa en Iphone. Fast jag skulle verkligen behövt en ny mobil, min har ganska mycket "roliga" saker för sig och oftast så kommer vi inte så bra överrens. Plus att den har fruktansvärt dålig kamera. Men vi får stå ut med varandra ett tag till. Nu ska jag bara lära mig hur detta funkar.



Ha en glad kväll!

Snö

2012-11-01 Kl: 12:47:50
Allt & inget | Kommentera (0)
Ja nu har det kommit massor med snö. Aili och jag har spenderat mycket tid utomhus. Det är så kul att kunna vara ute med henne i snön.
Igår kväll när vi kom hem efter att ha varit borta ett dygn så hade kvarteret plogats och framför vår uppfart har dom lämnat en 50 cm vall med hårda klumpar. Kul. Men det var bara fram med plogen och få bort skiten så jag kunde köra in bilen. Efter trollet gått och lagt sig så plogade jag hejvilt ute på gården. Bra motion men jag har en känsla av att man kommer vara rätt less på snön efter några veckor. Och just ja! Jag plogade åt mamma igår också, kan meddela att jag har träningsvärk idag. Jag kommer att vara riktigt vältränad innan vintern är slut!
 
 
Aili gillar att åka kälke

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0