Glömde!

2013-03-09 Kl: 21:13:17
| Kommentera (4)
Glömde ju bilden till förra inlägget!



Trappan...

Uppdatering furumonstret

2013-03-09 Kl: 21:11:29
| Kommentera (1)
Ja, det var ju det där med att uppdatera. Jag har skrivit om vårt furumonster för en evighet sen. Den är ännu inte färdig. Men vi är på gång. Idag började vi lägga nålfiltsmattan på stegen. Är så sugen att bara göra färdigt hela skiten. Men det kommer nog tyvärr dröja ett tag till innan det är klart. Men det har hänt lite sen sist. Det får bli ett nytt ryck på Eriks nästa ledigvecka.


Dörren

2013-03-09 Kl: 18:41:40
| Kommentera (1)
I veckan fick jag ett ryck och rev ut den gammla hatthyllan i hallen. Det var ett fult hemmabygge i spånskiva som var ful i färgen och verkligen hade sett sina bästa dagar. Hängde upp vår gammla hatthylla, lite krokar och gjorde ytterdörren som ny med hjälp av dekorplast. Kalaset kostade 126:- och vi kommer att stå ut att titta på den ett tag till, innan den riktiga renoveringen görs.



Nu ska jag lura med Erik till källaren och skära ut mattan till vår trappa. Oj vad jag gillar när saker blir gjorda!

Trevlig helg allesammans!!

Tisdagen

2013-03-05 Kl: 20:50:14
| Kommentera (4)
Synd att det inte var Fredag idag! Det hade inte varit tokigt alls. Men Tisdag fick duga det med. En helg vanlig Tisdag. Har myst med familjen och varit trött och seg. Fick hem ett par mammabyxor som jag beställt idag, vilken fröjd att slippa klämma in magen i trånga vanliga byxor. Hade även beställt ett par skor, dom var jätte fina. Synd att jag inte kan ha "fina" skor på jobbet, kängor är det som duger bäst där.



Nu ska jag banne mig duscha!

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0