Vi har vi haft en "Harry Potter vecka" och...

2011-11-30 Kl: 18:27:56
Allt & inget | Kommentera (2)

2011-11-30_18_21 (MMS)

Vi har vi haft en "Harry Potter vecka" och nu ska den avslutas med Dödsrelikerna del 2. Spännande! Men sorligt att det aldrig mer kommer fler filmer..


Lussebullar

2011-11-30 Kl: 16:47:19
Allt & inget | Kommentera (2)
Förra året svor jag högt och högtidligt att jag ALDRIG mer skulle baka lussebullar. Men imorse när jag vaknade så kändes det helt rätt att baka lussebullar. Så jag satte ungen i vagnen och slaskade/halkade iväg mot ICA. Mamma kom hit på lunch så jag hade lite moraliskt stöd. Och det blev faktiskt lussebullar. Goda var dom också! När mamma slutade jobbet kom hon och hämtade mig och Aili. Vi åkte alla tre till min mormor och hälsade på. Den lilla gumman är 91 år och var hur pigg som helst. Vi hade med oss en påse lussebullar så vi drack kaffe och doppa bulla.

Kupan

2011-11-29 Kl: 17:41:29
Allt & inget | Kommentera (0)

Mamma och jag var till kupan en sväng idag. Jag brukar verkligen inte gilla second hand. Oftast tycker jag mest att det luktar illa. Men idag hittade jag tre fina tröjor. Den röda passar bra nu till jul. Jag hittade även en grå kort kavaj, en liten bricka och pyamasbyxor men dom finns inte med på bilden dock.

 

Aili har fått en julskiva utav min moster Sinikka så nu ska vi lyssna på jullåtar!


Julpyntande

2011-11-28 Kl: 14:13:20
Hemmet & inredning | Kommentera (2)
Sakta men säkert får jag upp lite julpynt här hemma. Inte för att vi äger så mycket julpynt och skönt är det. Men det är ju mysigt med alla söta tomtar och fina stjärnor i fönstren.
Igår fick jag upp en stjärna i v-rum, hittade tillslut en jag ville ha på OKQ8 med 50% rabatt så det var ju inte fel. Tänkte plocka upp granen från förrådet idag, men den hade vi visst råkat släng iväg när vi flyttade från Luleå. Så nu måste jag hitta en ny gran... Orkar inte ha en riktig så jag måste ta mig bort från Pajala en sväng..
Sambon och jag skulle hänga upp stjärnan igår men det slutade med att vi möblerade om hela vardagsrummet. Det blev mycket bättre och nu känns det riktigt mysigt.

Aili 5 månader

2011-11-28 Kl: 13:18:04
Aili 0-6 månader | Kommentera (2)

 

Aili 5 månader


Idag fyller vår lilla trollunge 5 månader. Idag för fem månader sen det var +30 grader och jag svettades som en galning med mina elefantben med foppatofflor. Fem underbara månader har gått och under den tiden har denna lilla vackra varelse vänt uppochner på hela vår värld. Och det kunde inte blivit bättre. Just nu ligger Aili ute på balkongen och sover nerbäddad i sin vagn. Det är -12 grader och ungefär 15 cm vit härlig snö täcker marken. Mycket hinner hända på fem månader.


Min dotter har två fastrar. Dom har samma ...

2011-11-24 Kl: 21:48:02
| Kommentera (3)

2011-10-09_14_45 (MMS)

Min dotter har två fastrar. Dom har samma röst, hyfsat likt utseende och är alltid positiva och glada. Men dom har även mycket jävlar anamma och ingen sätter sig på dom. Dom är väldigt lika varandra, på ett systerligt vis. Men är samtidigt så totalt olik varandra.. Dessa två är jag väldigt glad över att ha fått lära känna och att ha dom som fastrar till Aili är.. Ja det finns nog inte bättre fastrar. En av dessa kommer på besök ihelg med sin fina familj. Ska bli riktigt trevligt att inviga 1:a advent tillsammans med dom.


Bokstäver

2011-11-23 Kl: 20:38:21
Hemmet & inredning | Kommentera (3)

Köpte lite AILI bokstäver idag. Tänkte göra dörren till hennes rum lite roligare. Pysslade och målade lite. La in lite bilder så får ni se hur det blev. Jag är i alla fall nöjd med resultatet.

 


Helt vita AILI

 

Lite grönt, lite rosa, lite prickar och lördagens NSD

 

Nu ser man vem som bor i rummet


Sovmorgon

2011-11-23 Kl: 10:40:45
Allt & inget | Kommentera (0)
Aili och jag har sovit till tjugo i tio idag! Riktigt skönt med sovmorgon. Nu sitter jag med dagens första kaffekopp. Tvätten snurrar redan i maskinen och gumman ligger och läser tidningen. Man ska tydligen morra högljudt när man läser den också.
Bloggen fick lite nytt utseende igår. Hoppas ni gillar det!
Trevlig dag!

Vintermössan

2011-11-22 Kl: 18:16:55
Aili 0-6 månader | Kommentera (3)

Mamma/mommo har hittat en vintermössa åt Aili nu, precis vad vi önskade oss. Hon fyndade den på Kupan. Den är ännu lite stor men det funkar bra med kanske en tunnare mössa under eller så får vi sy till lite. Men den är alldeles perfekt till Aili.

 

 

Har bjudit mamma/mommo och syster/moster på middag idag. Laura gjorde en supergod (som alltid) kladdkaka till efterrätt. Pigan fick bada efter middagen och somnade på fläcken, det är kul med besök men hon blir snabbt trött efter allt stoj (det blir mamman också).

 

Hittade super söta julmust flaskor på konsum idag. Mums med julmust. Ne nu ska jag ta och koka lite glögg och göra färdigt lite projekt.

 

 


Mary Kay

2011-11-22 Kl: 11:24:10
| Kommentera (4)

Detta kom i ett paket hem till mig idag. Nu är jag fristående hudvårdskonsult för Mary Kay. Det finns en heldel material att kolla igenom. Men jag hoppas att väldigt snart komma igång med mina hudvårdsklasser.

 

Skulle du vilja vara med i en hudvårdsklass? Skriv en komentar! Det är superroligt och Mary Kay har verkligen bra produkter.

Det kostar ingenting och det är inget köptvång.


Grattis Erik!!

2011-11-22 Kl: 09:13:53
Allt & inget | Kommentera (1)
Idag fyller världens bästa Erik år! Hoppas du får en bra dag och om du inte får fika så köp en glass på macken. Det är tråkigt att vi inte kan fira din födelsedag tillsammans. Aili och jag saknar dig konstant när du inte är här med oss och när du är hemma med oss vill vi sakta ner tiden så att du får vara med oss länge. Snart är det fredag igen och då får du komma hem till oss.. Vi saknar dig.
Telefonen är som vanligt i örat, men en mer hjälpsam och finare pappa får man leta efter

Det börjar bli riktigt kallt ute nu. Hela ...

2011-11-19 Kl: 15:59:56
| Kommentera (2)

2011-11-19_15_48 (MMS)

Det börjar bli riktigt kallt ute nu. Hela -10 grader. Vi har besök av Lasse och Nora. Härligare tjej får man leta efter, hon håller låda för fullt och vill hålla i Aili hela tiden. Aili har fått nya hängselbyxor idag, eller "bondebyxor" som Nora säger. Ikväll ska vi på middag, kommer att bli trevligt.. Imorgon ska vi hälsa på lilla Tilde Bjärenfall, vi längtar!


Kaunisvaara, "det vackra berget"

2011-11-16 Kl: 22:35:56
Allt & inget | Kommentera (0)

Sitter i Kaunisvaara hos mamma. Erkki och jag har just bastat, det blir nog att sova natten här. Det kändes inte lockande att sätta sig i en kall bil och köra ääända till Pajala.

Imorgon finns det en sak jag ska göra och det är att gå och köpa Harry P´s senaste film. För hör och häpna jag har inte sett den ännu. Sen har även Breaking Dawn haft premiär. Vilket betyder att jag ska ta mig till Luleå och titta på den med Emelie, det börjar som bli tradition att se den tillsammans med henne.

Ola har varit på besök idag, han har visat hur jag ska sticka en stenmarksmössa, en sådan där riktigt fin med renar på, får väll se hur det går. Det blev även kaffesörplande och prat.

Laura sitter och sjunger sånger åt Aili, hon lyssnar intensivt. Hicka har hon också. Erik sitter och läser om Pajalas historia och försöker (varför vet jag inte) lära mig också.. Blev väldigt sömnig nu så jag går och lägger mig..


Kl fyra i morse har Erik åkt till Kiruna i...

2011-11-15 Kl: 11:27:04
| Kommentera (3)

2011-11-15_11_17 (MMS)

Kl fyra i morse har Erik åkt till Kiruna igen. Han kom hem på söndag kväll så det var inte många timmar vi fick ha honom hos oss. Hoppas dagarna går fort så han snart är här med oss igen. Det är så mycket bättre när han är hemma här med oss. Det har även börjat snöa lite. Det är så mysigt med snön så här i början av vintern. Aili och jag ska till öf idag. Sen ska jag träffa en konsult från Mary Kay. Det är därför jag fixat mig lite, brukar inte göra det annars om man bara ska till öf.


Mums!! Sitter på middag hos Petra och så s...

2011-11-14 Kl: 16:08:24
| Kommentera (1)

2011-11-14_16_04 (MMS)

Mums!! Sitter på middag hos Petra och så slönger hon fram en sån här kaka. Sviiin gott! Vilken husmor, nu är hon min Idol. Snart vidare på Mary Kay.


   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0