30 september

2012-09-30 Kl: 15:17:52
Allt & inget | Kommentera (1)
 
 
Mammas lilla gumma sitter och kollar Drömmarnas trädgård i sin gammla babysitter som fick komma fram ur förrådet när vi har haft små besök. Funkar bra som fotölj tycker Aili. Hon har varit hos mommo sen igår så nu har jag rejäl Aili längtan. 

Jävlaranamma

2012-09-20 Kl: 20:35:29
Allt & inget | Kommentera (2)
Jag är en riktig latmask när det kommer till träning, kost och hälsa. Det finns så mycket jag hellre vill göra än att svettas och flåsa som en galning för att komma i form. Men idag var jag faktiskt och tränade. Innebandy blev det. Jag är ingen hejare på innebandy men tycker att det är kul. Man dras med så mycket av dom man spelar med. Pass är också bra, när någon säger åt mig vad jag ska göra. Men skulle jag gå själv till ett gym skulle det inte hända mycket alls.
 
Och som vanligt när jag varit och tränat en gång så tänker jag att nu jävlar nu ska jag börja träna minst två dagar i veckan och kanske till och med börja tänka på vad jag stoppar i mig. Jo tjena! Det kommer att hålla i max en månad (träningen alltså, kosten kommer jag aldrig att göra något åt). Men så kommer det att bli och det vet jag. Men nu när jag skrivit dom raderna här i bloggen så kanske Hanna visar lite jävlaranamma och fortsätter med träningen i två, ja kanske tre månader! Vi får väll se. Men en riktig mjukisbyxe mysare i soffan kommer jag alltid att vara.
 
 Nu ska jag mysa vidare med min värk i benen! 

Slut färg

2012-09-18 Kl: 21:46:31
Allt & inget | Kommentera (1)
Nu, äntligen kan jag sitta ner och ta det lungt kanske en 30 min innan det är dags att sova. Hela dagen har det varit fullt upp. Håller på med kanske 1 miljon saker just nu. Bland annat så målar jag en massa möbler. Hela "gillestugan" är full i mina målar projekt. Färgen tog slut, så då hinner jag slänga in ett inlägg här. Det jobbiga med att måla är att det måste göras när Aili sover eller när någon kommer och är med henne en stund. Så jag hinner inte göra så mycket varje dag. Idag kom mamma och tog Aili på en cykeltur så jag hann måla lite mer än vanligt. Snart är det färdigt och då ska det inte målas på ett bra tag! 
 


Vår underbara Aili

13 September

2012-09-13 Kl: 19:55:20
Allt & inget | Kommentera (11)
Tänkte att det är dags att visa lite bilder på köket. Det är ännu lite små fix kvar och dörren till sovrummet ska bytas, därav inga lister. Sen vill jag köpa inredning till köket för att få till rätt känsla. Men det får vänta en stund ännu. Så jag får återkomma med en uppdatering.
 







 

Sömn

2012-09-12 Kl: 21:48:56
Allt & inget | Kommentera (1)
Har sovit skit dålig i natt. William som fick sova med mig i stora sängen har sparkat och tagit all plats i sängen. Aili fick för sig att vakna halv fyra. Bläää! Har varit så bortskämd med det här sovandet, dom senaste månaderna har vi sovit till 8-8.30 varje dag. Antar att det är över nu. 
Kände att hon har två tänder på gång så det är kanske inte så konstigt att hon inte ville sova. 
Mamma var min räddande ängel och kom hit när hon slutade jobbet och hjälpte med allt möjligt så jag fick vila en stund. 
 
Att man kan fungera så dåligt utan sömn. Blir lika förvånad varje gång. Håller tummarna att lilltjejen får sova bättre i natt. 
 
 
 
Vi saknar våran pappa
 

11 September

2012-09-11 Kl: 19:58:29
Allt & inget | Kommentera (5)
Har mycket pyssel och fix här hemma nu. Det är lite svårt att hinna med när Erik är och jobbar. Men sakta men säkert blir det nog klart.
Nu sover Aili och snart är det nog dags för lillebror Wille att gå och sova (han är på besök över natten), då ska jag ner i källaren och fixa med slipning och färg på mina projekt.
Tapeterna är på plats i Ailis rum, jag är riktigt nöjd med valet. Trodde det skulle bli lite mesig, men det blev riktigt bra. Till helgen får vi nog golvet lagt. Det ska bli så skönt att få ett ordentligt rum åt henne, med förvaring för alla leksaker. 
 
Aili leker med morbror Wille i sitt byggstökiga rum.

Gammal och sliten men svin snygg

2012-09-01 Kl: 12:02:02
Allt & inget | Kommentera (3)
Syster är och hälsar på mig ihelg, trevligt med sällskap här hemma. Aili och jag tycker att det blir lite tråkigt att vara ensamma. Magsjuka har jag haft också. 
 
Idag har vi varit och kikat lite på byn, hittade ett par byxor och så hittade jag en jätte gammal, sliten men svin snygg skinnväska på Kafé Retur. Nu är den smord och jag är så jäkla nöjd! 
 
Nu ska jag göra pannkaka och fortsätta ha en trevlig lördag! Hoppas ni också har en bra lördag.
 

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0