Håller på att lägga Aili nu. Vi har haft e...

Håller på att lägga Aili nu. Vi har haft en riktig mys dag. Vaknade kl åtta och fixade lite här hemma. Powernap. Sen for vi iväg till öppna förskolan. Det var riktigt roligt att träffa andra mammor och barn. Skönt att kunna prata om barn ohämmat med mammor som också är lediga. Dit ska vi definitivt igen! Sen svängde vi förbi konsum för att fylla kylen med lite annat än tårta. Lagade mat och tog en powernap (igen, har varit väldigt trött idag). Sen har vi suttit i gummans rum och lyssnat på barnkammar visorna som vi fått av faster Emelie medans vi fyllde byrån (som hon fått av min mormor) med hennes kläder. Nu hänga tvätt och sen kolla DH och HIMYM.


Kommentarer
Postat av: Gubben Erik

Låter mysigt. Var så roligt när du berättade vilka andra små liv som också var där, sixten, hjalmar, aili, erik mfl. lät som om du varit på pensionärsträff ;) men ack så fina namn. Yes, du kommer få kolla HIMYM igen i helg med mig också :)

2011-10-11 @ 20:48:20
Postat av: Hanna

Jo det låter så kul. Dom är så söta dom små barnen med sina fina namn! Yes, det är ju det bästa när jag får titta igen med dig!

2011-10-11 @ 20:52:18
URL: http://hhrs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0